Nieuws.
22.04

Opendeurdag 2024

Beste leerling,
Beste ouder,

Stilaan zitten we alweer in rechte lijn richting het einde van dit schooljaar. De kalender van de school zit boordevol en dus hoog tijd om alvast een en ander op te starten met betrekking tot het volgende schooljaar.

Op 29 april starten onze herinschrijvingen. Wil je graag je plekje voor volgend schooljaar gereserveerd zien, dan kunnen jullie vanaf 29 april via de website tot 4 mei exclusief inschrijven. Belangrijk om de komende twee weken gebruik te maken van deze mogelijkheid. Vanaf 4 mei (Opendeurdag) kan iedereen zich immers inschrijven en verwelkomen we hopelijk heel wat nieuwe leerlingen die net als jullie willen ingewijd worden in de heerlijke wereld van Kunst.

We maken van de gelegenheid gebruik jullie alvast heel hartelijk uit te nodigen op onze Opendeurdag op zaterdag 4 mei. We willen er terug een topdag van maken met optredens, infosessies, hapje en drankje, ...  Van 11 tot 17u kan je in de hoofdsite (St. Jakobstraat) terecht. Het wordt een dag waarop we jullie allen graag verwelkomen om elkaar te ontmoeten, te inspireren en bij te praten buiten de dagdagelijkse werking om.

Heb je vragen: je leerkrachten, secretariaat en directie staan voor je klaar. Aarzel niet, we proberen te helpen waar we kunnen.
We hopen jullie allen te mogen begroeten op onze Opendeurdag of op een of ander toonmoment de komende weken.

Veel succes en tot binnenkort,

Het team van het Conservatorium