Vertolkend acteur - Theater.

OPTIE 1 - VIERDE GRAAD

Je gaat werken met teksten uit het klassieke én het hedendaagse repertoire.

Je gaat werken met teksten uit het klassieke én het hedendaagse repertoire. Je kruipt in de huid van een personage en gaat dat geloofwaardig en authentiek brengen.

Woorden van een ander worden die van jou! In het laatste jaar van deze opleiding werk je naar een voorstelling toe. Hierbij komen alle facetten van het maken van een voorstelling aan bod: van tekstanalyse, personageontwikkeling, enscenering tot kostumering, decor, muziek en lichtplan. Dit alles o.l.v. je leerkracht die als theatercoach optreedt.

In dramalab maak je kennis met een breed gamma aan kunstvormen. Je leert kritisch en bewust kijken naar een waaier van voorstellingen en je leert je eigen mening vormen en verwoorden.

Kortfilm: Leonard's cap

Klas 4.2 Vertolkend Acteur/Theater

Juliette, Ana-Lou, Wolf, Ambroos maakte onder begeleiding van hun leerkracht Sabine Goethals een kortfilm: LEONARD'S CAP. Een primeur voor onze school en de afdeling Woord,  Een unieke samenwerking met de Koninklijke Brugse Vereniging Amateurcineasten (Jan Termont/Piet Debruyne).

"Anna, Jozefien en Jacob zijn zussen en broer. Jacob, de middelste van de drie, voelt zich verantwoordelijk voor zijn zussen en gaat ervan uit dat hij zijn zussen altijd moet beschermen! 
Als de kinderen geen bommen horen vallen, komen ze buiten en trekken op avontuur.  Op een dag ontdekken ze een bunker. Ze stellen vast dat die bewoond wordt..."

Onze leslocaties

Leerkrachten

Teacher placeholder

Walter De Groote

Sabine Goethals

Teacher placeholder

Katarina Verlende

Traject